Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi

Arka sokaklar dizisinde 15. sezonun bitimiyle beraber birçok oyuncu ayrıldı. Yıllardır Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncular; Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Alp Kormaz ve Onur Bay diziden kendi istekleri ile ayrıldı.

Arka sokaklar dizisinde 15. sezonun bitimiyle beraber birçok oyuncu ayrıldı. Yıllardır Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncular; Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Alp Kormaz ve Onur Bay diziden kendi istekleri ile ayrıldı. Arka Sokaklar dizisi 16. sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Kadrosuna yeni oyuncular dahil olan dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor.

Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi

Bu sezon karşısında sıkı rakipleri olan dizi özellikle Aşk Mantık İntikam dizisi ile rekabet halinde. FOX TV'nin yaz sezonunda ekranlara merhaba diyen ve reytinglerde hızla yükselen dizisi Arka Sokaklar dizisini zora soktu. Arka Sokaklar dizisinin tahtı sallantıya geçti.

Arka Sokaklar Dizisine 3 İsim Dahil Oldu

16 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Arka Sokaklar dizisine 3 yeni oyuncu katıldı. Yıllardır ekranlarda boy gösteren Türk dizi tarihinin uzun soluklu projelerinden birisi olan dizi yeni sezon için yeni kararlar aldı. Diziye yeni dahil olan oyuncular 1 Ekim Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi - Resim : 2

Uzun soluklu dizilerden Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz oturuyor. Dizinin 597. bölümünde seyirciler yeni dahil olan karakterleri izleyebilecek.

Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi - Resim : 3

Arka Sokaklar Dizisine Kimler Dahil Oldu

Senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un yazdığı Arka Sokaklar dizisine 597. bölümde dahil olan oyuncular ise; Leyla Erdoğmuş, Mert Öğüt ve Zümra Duman'dır. Yeni oyuncu Mert Öğüt mafya lideri Kerim Aslan rolüyle ekranda boy gösterecek. Yeni dahil olan bir diğer oyuncu Leyla Erdoğmuş dizide Leyla karakterini canlandıracak. Leyla karakterinin kızını ise yeni dahil olan çocuk oyuncu Zümra Duman hayat verecektir. Arka Sokaklar her Cuma günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında. 

Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi - Resim : 4

Yıllardır Ekranlarda Boy Gösteren Arka Sokaklar Dizisinde Flaş Gelişme! 3 Yeni Oyuncu Daha Geldi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.