Yıllar önce çekilen videosu ifşa oldu! Öykü Serter tükürdüğünü yaladı

YouTube'da yayınlanan 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' programında sunuculuk yapan Öykü Serter'in yıllar önce izdivaç programı sunan kişilerle ilgili söyledikleri yeniden gündem oldu.

Aralarında Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim, Survivor Panorama gibi yapımların da olduğu pek çok programın sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter'in, izdivaç programı sunanlarla ilgili yıllar önce çektiği videodaki sözleri gündem oldu.

Yıllar sonra yeniden sosyal medyada paylaşıma sokulan videoda Serter'in ''Ben hayatımda izdivaç programı sunmadım. Bence önemli bir duruş ya... Yani elmayla armutu ayırmak gereken bir nokta diye düşünüyorum. Niye durdum mesela? Cayı cayır insanlar evlilikti, izdivaçtı, oydu, buydu para kazanırken... Ben niye evimde oturdum acaba? Neden acaba? Bunun bir takdiri olmaz mı? Bence olmalı.'' şeklinde ifadeler kullandığı duyuluyor.


Serter'in bu videosu eleştirilere neden oldu. Ünlü sunucuya ''para insana neler yaptırıyor'', ''tükürdüğünü yalamışsın'' yorumları yapıldı.

İşte Öykü Serter'in gündem olan o konuşması:

Yıllar önce çekilen videosu ifşa oldu! Öykü Serter tükürdüğünü yaladı ile ilgili etiketler Öykü Serter Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.