Yıllar önce büyük aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Aysalı yeniden bir arada

Yıllar önce büyük bir aşk yaşayan oyuncu Arda Kural (41) ile Yıldız Asyalı (41) önceki akşam bir araya geldi. 'Onunla yan yana gelmekten korkuyorum' diyen Arda Kural, eski sevgilisinin sahne aldığı mekana gitti. Yıldız Asyalı keman çaldı, Arda Kural dinledi...

Zor günleri geride bırakan Arda Kural'ın hakkında "Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra 2 yıl kendime gelemedim." dediği ilk aşkı Yıldız Asyalı, Arda Kural'ın bu açıklamasına ''Arda'yı karşımda görsem elim ayağım titrer'' sözleriyle karşılık vermişti. Birbirlerinden duygu dolu sözlerle bahseden ikili dün akşam bir araya geldi. 1998’de tutkulu bir aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı, 24 yıl sonra buluştu.

Yıllar önce büyük aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Aysalı yeniden bir arada


Arda Kural, bir mekanda sahne alan eski aşkı Yıldız Asyalı'yı dinlemeye gitti. Kural, ilk aşkından gözlerini alamadı.

Yıllar önce büyük aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Aysalı yeniden bir arada

Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen birbirlerine olan sevgilerini kaybetmeyen Kural ve Asyalı, dün akşam bir araya geldi. Kural, dün akşam Asyalı'nın sahne aldığı mekana giderek ilk aşkını izledi.

 
O anları Instagram hesabından yayınlayan Kural'ın sahnedeki ilk aşkından gözlerini alamadığı görüldü. Yıldız, kendisini izlemeye gelen Arda için “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısını söyledi.

 

 

Yıllar önce büyük aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Aysalı yeniden bir arada ile ilgili etiketler Arda Kural yıldız asyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.