Yılın son kabine toplantısı başladı!

Yılın son Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün saat 15.00'te başladı. Kabinen ana gündem maddesi Libya ile varılan mutabakat ve o çerçevede yaşanan son gelişmeler ile başta İdlib'deki durum olmak üzere Suriye'deki gelişmeler. Toplantıda terörle mücadele ve ekonomide son durum da ele alınacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, bugün yılın son kabine toplantısına ev sahipliği yapıyor. Libya ile mutabakat, İdlib'de yaşanan son gelişmeler, olası göç konusu kabinenin ana gündeminde olacak.

Toplantıda Suriye'de ile ilgili ABD ve Rusya ile varılan mutabakat çerçevesinde sahadaki son durum değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.00'da başlayan toplantıda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun sunum yapması bekleniyor.

Yılın son kabine toplantısı başladı!

Kabine toplantısında ayrıca Libya ile atılan adımlar da değerlendirilecek. Deniz yetki alanları ile askeri ve güvenlik işbirliği anlaşmalarının ardından son durum değerlendirilirken, Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler de masanın üzerindeki bir diğer başlık olacak.

Kabine toplantısında yurt içinde devam eden terör operasyonları da ele alınacak.

"Kıran operasyonlarına" ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da kabineye bilgi vermesi bekleniyor.

Kabine toplantısının bir başka gündemi de ekonomi olacak.

2019 yılının genel bir değerlendirmesi yapılacak 2020 yılına yönelik hedefler gözden geçirilecek.

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.