Yılın son boşanması! Ayşe Boyner - Cem Telvi evliliği 15 dakika içinde bitti

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner ile Cem Telvi evliliklerini kurtaramadı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Ayvalık'ta nikah masasına oturan ve bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan çiftten kötü haber geldi. Ayşe Boyner ile Cem Telvi tek celsede boşandı. İşte detaylar...

Cem Boyner’in ikiz kızlarından Ayşe Boyner ile iş insanı Cem Telvi'nin evliliği kısa sürdü. Geçtiğimiz yıl Ekim'de evlenen çift boşandı.

Geçen ay avukatı Cem Topal aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açan Ayşe Boyner, ‘anlaşmalı’ olarak açtığı davada evliliğinden çocuğu olmadığını, eşiyle zaman içinde sorunlar yaşamaya başladığını belirtti. Dilekçesinde fikir ayrılıkları yaşadıklarını anlatan Ayşe Boyner, birbirinden bağımsız yaşam sürdüklerini ve konutları da ayırdıklarını ifade etti.

Yılın son boşanması! Ayşe Boyner - Cem Telvi evliliği 15 dakika içinde bitti


TAZMİNAT VE NAFAKA İSTEMEDİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Duruşmada  Ayşe Boyner, “Boşanma konusunda anlaştık. Birbirimizden herhangi bir tazminat ve nafaka talebimiz yoktur” derken, Cem Telvi de “Ben de boşanmak istiyorum” açıklamasında bulundu. Yaklaşık 15 dakika süren duruşma sonucu çiftin boşanmasına karar verildi. 

Yılın son boşanması! Ayşe Boyner - Cem Telvi evliliği 15 dakika içinde bitti ile ilgili etiketler Ayşe Boyner Cem Telvi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.