Yıldızlar Şahidim dizisi yayından kaldırılıyor! Yıldızlar Şahidim final yapıyor

Yıldızlar Şahidim 27 Ocak Cuma Star'da başladı. Yıldızlar Şahidim daha bir ayını doldurmadan ekranlara veda etme kararı aldı. 'Yıldızlar Şahidim'de, Cuma gününe takıldı ve beklenen reyting seviyesine ulaşamadı. Yıldızlar Şahidim dizisinin veda kararı hayranlarını üzdü.

Yıldızlar Şahidim 27 Ocak Cuma Star'da başladı. Yıldızlar Şahidim daha bir ayını doldurmadan ekranlara veda etme kararı aldı. 'Yıldızlar Şahidim'de, Cuma gününe takıldı ve beklenen reyting seviyesine ulaşamadı. Yıldızlar Şahidim dizisinin veda kararı hayranlarını üzdü.

Star TV'de yayınlanan 'Yıldızlar Şahidim' dizisi beklenen reyting seviyelerine ulaşamadı. Final yaparak ekranlara veda eden Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı 'Kiralık Aşk' dizisinin gününde izleyiciler ile buluşturulan 'Yıldızlar Şahidim'de, Cuma gününe takıldı.Yapımcı şirket diziyle ilgili kanalla ortak final kararı aldı.

Ünlü yapımcı Ali Gündoğdu, dün alınan kararı yazılı açıklamayla teknik ekip ve oyuncularına böyle duyurdu:

"Değerli oyuncularımız ve teknik ekibimize, 'Yıldızlar Şahidim' projemizi, maddi ve manevi büyük özveriyle hayata geçirdik. Ancak oldukça zor bir günde başladığımız yayın sonucunda, aldığı sonuçlar oldukça üzücü, oyuncularımız ve ekibimizin yıpranmaması adına kanal ile aldığımız ortak karar neticesinde 4. bölümde final olacağını bildirmek isteriz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza, menajerlerine, ajanslarına, yönetmenlerimiz ve teknik ekibimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere..."

yldzlar_ahidim_final

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm 2. Fragman

Yıldızlar Şahidim 3. bölümde neler olacak?

Haziran, hayalleri ve Aras arasında tercih yapmak zorunda kalır; ancak Aras’ın ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Artık kimselere belli etmeden, her şeyi gizli saklı yaşayacaklardır. Bu engellerle dolu yol, onları daha yakınlaştırır.
Zeyno’nun gelişiyle beraber her an daha da gerilen Gülçin, Zeyno’ya meydan okuyan, onu çileden çıkaracak bir hamle yapar ve iki kadın çok sert şekilde hesaplaşır. Zeyno, Fikret yüzünden yaşadıklarının karşılığı olarak ondan ailecek yenilecek bir akşam yemeği ister Fikret’tten. Kavgayla başlayan bu yemek, zamanla tatlı bir yakınlaşmaya doğru ilerlerken, beklenmeyen bir misafir, akşamın büyük bir krize dönüşmesine neden olur. Aynı günün gecesinde, Aras ve Haziran herkesten saklı, rüya gibi anlar geçirirken, yakayı ele verirler.

Yıldızlar Şahidim oyuncuları kimdir? Yıldızlar Şahidim konusu

Zeyno’yu yeniden Yavuz’dan kıskanan ve delice öfkelenen Fikret’se, Zeyno’nun geçmişini açıklamak için soluğu Haziran’ın evinde alır. Haziran’ın masalının önünde, aşılması çok zor engeller vardır artık.

yldzlar_ahidim_3._blm

Yıldızlar Şahidim son bölüm özeti

Savaş başlamıştır artık. Fikret, daha yolun başındaki Haziran’ın özgüvenini un ufak edecek bir hamle yapar. Bu yüzden Aras’ın öfkesini de karşısına alır. Aras, Haziran’ın yeniden ikna edilmesinde anahtar rol oynar. Zeyno’nun dönüşüyle birlikte, geçmişteki sırların ortaya çıkması ihtimali Kürşat’ı paranoyaklaştırır. Kürşat, Fikret’ten habersiz, Zeyno’yu tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçer. Zeyno, bir yandan oğlu Aras’la arasını düzeltmeye çalışırken, bir yandan da Haziran’ı müzik dünyasına hazırlamak için kolları sıvar; ama tam bu noktada aşılması zor bir duvara çarpar: Haziran’ın ailesi. Fikret’in Zeyno’ya karşı oynayacağı son acımasız kozsa, bu hikayedeki herkesin hayatını etkileyecektir.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel sevgili mi iddiası doğrulandı

Yıldızlar Şahidim konusu

Yıldızlar Şahidim dizisinde Berk Cankat “Aras” adlı bir pop starı canlandıracak. Kiraz Mevsimi dizisinen sonra ekranlara dönmeye hazırlana Özge Gürel ise hayallerinin peşinde koşan “Haziran” adlı genç bir kızı oynayacak.
Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aras, (Berk Cankat ) tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı.

Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret (Mesut Akusta) ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep. (Canan Ergüder) karşılarına çıkacaktır.

Eski bir şarkıcı olan Zeynep, Haziran ‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Yıldızlar Şahidim dizisi yayından kaldırılıyor! Yıldızlar Şahidim final yapıyor ile ilgili etiketler yıldızlar şahidim star veda yıldızlar şahidim dizisi final
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.