Yıldız Tilbe'ye sert tepki: İnsanlığa davet ediyoruz!

Sokak hayvanlarıyla ilgili skandal açıklamalara imza atan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'ye tepki yağıyor. Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneği de "Yıldız Tilbe’yi şiddetle kınıyor ve insanlığa davet ediyoruz!" açıklamasında bulundu.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da" demişti.

Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneğinden (HAYKADER) Yıldız Tilbe'ye sert tepki geldi.

Dernekten yapılan açıklama şöyle:

Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneği (HAYKADER) olarak Yıldız Tilbe’yi şiddetle kınıyor ve insanlığa davet ediyoruz!

Sanatçı Yıldız Tilbe’nin sokak canlarına yönelik açıklaması vicdan sahibi hiçbir insanın kabul edeceği bir durum değildir. Kendisini insanlığa davet etmekle birlikte #HAYKADER olarak saldırıların nasıl önleneceğini kendisine ve herkese anlatabiliriz.

Üzerinde çalıştığımız proje tamamlandığında kamuoyuyla da paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Merhamet çerçevesinde düşünüldüğünde sokak canlarını zehirlemek gibi bir akıl tutulması yaşamak yerine bunu yapacak başka yolların olduğu da görülecektir.

Yıldız Tilbe'ye sert tepki: İnsanlığa davet ediyoruz! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.