Yıldız Tilbe'nin yarışmacıyla düeti geceye damgasını vurdu! / VİDEO

O Ses Türkiye'de sevilen şarkılarından 'Aşk Laftan Anlamaz ki'yi seslendiren Yıldız Tilbe, herkesi kendinden geçirdi. Ardından Furkan Anıl Muşluoğlu ile söylediği "Küçücüğüm" şarkısı stüdyoyu yıktı geçti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Yıldız Tilbe'nin performansı damga vurdu.

HERKES KENDİNDEN GEÇTİ

'Aşk Laftan Anlamaz ki' şarkısını seslendiren Yıldız Tilbe, hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri kendinden geçirdi.

furkan-anil1201980885a105d39156da

İZLEYENLERİ BÜYÜLEYEN DÜET

Yarışmacının performansından sonra Yıldız Tilbe'yle yaptığı düet geceye damga vurdu.

Furkan Anıl Muşluoğlu, O Ses Türkiye sahnesinde Küçücüğüm isimli şarkıyı seslendirdi. Başarılı yarışmacı tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin bu bölümünde İstanbul'da yaşayan öğrenci Furkan Anıl Muşluoğlu, Yıldız Tilbe'nin 'Küçücüğüm' adlı şarkısını söyleyerek dikkat çekti.

Yıldız Tilbe'nin yarışmacıyla düeti geceye damgasını vurdu! / VİDEO ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe O Ses Türkiye aşk laftan anlamaz ki TV 8
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.