Yıldız Tilbe'den, 'O Ses Türkiye'deki ırkçılık kavgası için çok sert sözler!

O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında yaşanan ve çekimlerin durmasına neden olan 'ırkçılık' kavgasına ilişkin Yıldız Tilbe'den açıklama geldi.

O Ses Türkiye'nin yeni jürisi Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında yaşandığı iddia edilen kavga, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çekimlerin iptaline neden olduğu belirtilen kavgaya ilişkin Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu.

Tilbe'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

yAldAz1

"Ben ırkçı değilim. Türkçü, kürtçü, lazcı değilim. Alevici, sünnici, bölgeci, değilim. Bana ırkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur.

Bana ırkçı diyen kendisi ırkçıdır ve Allah belasını versindir.

Anladığım dilde yarışmacı istememi ırkçılık ilan edenler ırkçıdır. Türkçesi düzgün olsun, dünyanın bütün dillerinde de söylesin sakıncası yok.

Mükemmel sesli bir İspanyola "Dönülmez Akşamın Ufkundayım"ı nasıl söyleyeceğim, söylese de ne kadar hissedeceğim. Ses tamam, söz ne olacak? Herkes anlamıyor tabii.

Ben ne olduğumu ve ne olmadığımı biliyorum. Allah da biliyor.

Çekemiyorlar beni işte başka açıklaması yok."

Yıldız Tilbe'den, 'O Ses Türkiye'deki ırkçılık kavgası için çok sert sözler! ile ilgili etiketler Irkçı TV8 O Ses Türkiye Twitter Sosyal Medya yıldıztilbe gokhanozoguz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.