Yıldız Tilbe'den imaj değişikliği!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Tilbe’nin asker tıraşı gibi kısacık kestirdiği saçları çok konuşuldu. Tilbe'nin ''Asker arkadaşım'' notuyla paylaştığı fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe, kısacık kestirdiği saçları ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. 

Farklı tarzı ile her zaman adından söz ettiren şarkıcı, sosyal medya hesabından yer verdiği fotoğraf ile gündem oldu. Yazdığı şarkılarla birçok ünlünün albümünde yer alan Tilbe, asker tıraşı yaptırdığı saçlarıyla hayranlarını şaşırttı. 

Bir süredir sessizliğe bürünen Tilbe, yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim hayranlarını şaşkına uğratan bir paylaşım yaptı.

Yıldız Tilbe'den imaj değişikliği!

HAYRANLARI YORUMSUZ BIRAKMADI

Saçlarını kısacık kestiren Türk müziğinin güçlü sesinin “Asker arkadaşım” diye yaptığı paylaşıma kısa sürede onlarca yorum ve beğeni geldi. Tilbe’nin marjinal hallerine alışık olan hayranları "Sana ne yapsan yakışır" yorumlarında bulundu.

“KENDİMİ BÖYLE DAHA İYİ HİSSEDİYORUM”

Öte yandan Snob magazinde yer alan bir haberde; daha önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tilbe, “Saçlarım peruk. Kısacık kestim. Kendimi böyle daha iyi hissediyorum. Dipleri biraz yıpranmıştı. Tararken tarak aksıyordu. Ben de akmayan yerleri kestim. Kına da yaptım” diye konuşmuştu.

GÜZELLİK MERKEZİ YORUMU

Tilbe, kadınların güzellik merkezinde saatlerce vakit geçirdiğinin söylenmesi üzerine, “Ben yeterince güzelim. O yüzden. Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum” cevabını verdi.

Yıldız Tilbe'den imaj değişikliği! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.