Yıldız Tilbe de WhatsApp uygulamasını sildi!

Kullanıcılar, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı, yeni gizlilik sözleşmesi kararının ardından boykota geçti. Harekete geçen isimlerin arasında yer alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de, "Yakın arkadaşlarımla ağzı bozuk konuşmalarım vardı" mesajını paylaşarak uygulamayı sildiğini açıkladı.

4 Ocak tarihinde "Gizlilik İlkesi"ni güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollayan WhatsApp, kullanıcılar tarafından büyük tepki çekmişti. Konum bilgileri, hesap bilgileri, mesajlar gibi birçok bilgilerin Facebook'a ait şirketlerle paylaşılmasını içeren yeni koşulların onayı için kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre vermişti. Yeni koşulların kabul edilmemesi halinde uygulamanın kullanılamayacağını belirten WhatsApp'ın bu kararının üzerine yüz binlerce kişi uygulamayı telefonlarından silerek yeni mesajlaşma uygulamalarına geçiş yaptı.

 

"WHATSAPP'TAN KAÇAN KAÇANA"

WhatsApp gündemi meşgul ederken ünlü isimler de diğer uygulamalara geçiş yapıyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de tepki çeken uygulamayla ilgili Twitter hesabından art arda paylaşımlarda bulundu.

Yıldız Tilbe de WhatsApp uygulamasını sildi!

Sosyal medya üzerinden uygulamayı sildiğini belirten ünlü şarkıcı, "WhatsApp'tan kaçan kaçana. Tanıdığım hiç kimse kalmamış WhatsApp'ta. Ben nasıl kapatacağımı bilmiyorum, bu ne zulümdür. WhatsApp'ı sildim; gizlim saklım yok, yakın arkadaşlarımla ağzı bozuk konuşma ve yazışmalarım vardı. Duymadığınız şeyler değil fakat yine de sildim. Twitter'da WhatsApp gibi yaparsa üzülürüm valla inşallah aynı olmaz" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe de WhatsApp uygulamasını sildi! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe WhatsApp