Yıldız oyuncu geri mi dönüyor?

Alman takımı Leipzig sportif direktörü Ralf Rangnick, Galatasaraylı Cenk Ergün ile bir araya gelerek Bruma'yı Galatasaray'a kiralayabileceklerini söyledi.

Alman ekibinin sportif direktörü Ralf Rangnick, Beşiktaş ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi karşılaşması için geldikleri İstanbul'da Cenk Ergün'le bir araya geldi. Bundesliga temsilcisi, 12.5 milyon euro’ya kadrosuna kattığı Bruma’yı sarı-kırmızılılara kiralayabileceklerini söyledi.

59a2e35c61361f1258a53b32
Fotomaç'ta yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılılar'ın futbol direktörü ile Bruma konusunda konuşan Rangnick'in, Portekizli yıldızı kiralayabileceklerini söylediği öğrenildi. Leipzig formasıyla Bundesliga'da 5 müsabakada yalnızca 202 dakika süre alan 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili yönetim ve teknik direktör Igor Tudor'la görüşmesi gerektiğini belirten Ergün'ün ise konuya sıcak baktığı kaydedildi.

KARAR TEKNİK EKİBİN

Sarı-Kırmızılılar'ın eski oyuncusunu 1.5 seneliğine kiralamaya yönelik bir çalışma yapabileceği ifade edilirken, son kararı teknik direktör Tudor verecek. Bu arada Bruma'nın Galatasaray'a dönmek istediği ve Leipzig'de mutlu olmadığı iddia edildi.

Yıldız oyuncu geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Galatasaray Bruma ralf rangnick
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.