Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik!

Tiyatro sanatçısı Şebnem Dönmez, Yıldız Kenter'in cenazesinde canlı yayın yapan bir kişiye ateş püskürdü.

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 91 yaşındaki Yıldız Kenter için Kenter Tiyatrosu’nda düzenlenen törene sanatçının ailesi, yakınları ve öğrencileri katıldı.

Yıldız Kenter’in Türk bayrağına sarılı ve etrafı beyaz çiçeklerle çevrili tabutu tiyatro sahnesine konuldu. Sunuculuğunu Engin Hepileri’nin yaptığı törende sahneye çıkan sanatçılar, Yıldız Kenter’e duygusal konuşmalarla veda etti.


Cenazede bir kişinin canlı yayın yapması üzerine Şebnem Sönmez, çileden çıkarak tepki gösterdi Adamın “Sen kadın olmasaydın görürdün” diye karşılık vermesi gerginliği tırmandırdı. Sönmez’i sanatçı dostları Demet Akbağ ve Berna Laçin sakinleştirdi. Sanatçılar, “Bu yapılan çok ayıp. Cenazede selfie ve canlı yayın yapılır mı” diyerek sitem etti.

Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik!

Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! ile ilgili etiketler Yıldız Kenter cenaze Şebnem Dönmez engin hepileri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.