Yıldız Holding'den 2017 yılında 5 bin kişilik istihdam daha!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

İstanbul Esenyurt’taki mağazanın açılışında konuşan Bakan Müezzinoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın desteği ile yeni bir istihdam seferberliği başlattık. İş arıyorum diyen kim varsa bize gelsin vergisini biz ödeyeceğiz; iş verene de diyoruz ki alın terinin karşılığını nakit olarak siz verin” dedi.

sok2

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de, “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız. Böylece Türkiye’deki istihdamımızı yüzde 10’un üzerinde artırmış olacağız. Bizim 200 binden fazla müşterimiz var. Müşterilerimizin ayaklarına giderek hizmetimizi götürüyoruz. Bu da büyük bir istihdam gerektiriyor. Çalışanlarımızın 3 te 1’i Ankara’nın doğusunda. Rekabet güzel bir şey bizim yaptığımız ürünler yapmadığımız ürünler halkımızın teveccüh ettiği tüm ürünler mağazalarımızda var.” dedi.

sok3

Yıldız Holding'den 2017 yılında 5 bin kişilik istihdam daha! ile ilgili etiketler Yıldız Holding Murat Ülker Mehmet Müezzinoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.