Yıldız futbolcu Süper Lig ekiplerini üzdü!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ev Fenerbahçe'nin radarında olan yıldız futbolcudan bir açıklama geldi. Philip Zinckernagel transfer iddiaları ile ilgili "Türkiye'den ilgi çok ama bu sefer olacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Philip Zinckernagel'den transfer açıklaması geldi. Norveç medyasına konuşan ve birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bodo Glimt'in oyuncusu, Süper Lig'e transferinin düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.

26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu geleceği hakkında, "Türkiye'den ilgi çok ama bu sefer olacağını sanmıyorum" şeklinde konuştu.

MAÇ KARNESİ

Ajansspor'un haberine göre; Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2020'de sona erecek olan Zinckernagel, geçen sezon oynadığı 28 maçta 19 gol atıp 24 asiste imza atmıştı. Danimarkalı yıldız bu sezon ise geride kalan 3 maçta 3 gol attı.

Yıldız futbolcu Süper Lig ekiplerini üzdü! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor Philip Zinckernagel
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.