Yıldız Asyalı'nın acı kaybı... Kötü haberi sosyal medyadan duyurdu

Bir döneme damga vuran dizilerden Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Rüya Şahiner karakteriyle hafızalara kazınan Yıldız Asyalı büyük bir acı yaşadı. Yıldız Asyalı'nın yengesi Dilek Asyalı hayatını kaybetti.

2003 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan, bir döneme damga vuran dizilerden Hayat Bilgisi'nde öğrencilerden Rüya Şahiner karakterine hayat veren Yıldız Asyalı aldığı acı haberle yıkıldı.

YENGESİ HAYATINI KAYBETTİ

Eyvah Kızım Büyüdü, Eyvah Babam, Yıldızların Altında, Mucize Doktor, Çifte Bela, Hayat Bazen Tatlıdır, Hayat Bilgisi gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, şimdilerde ise oyunculuğa ara vererek keman çalmaya başlayan Yıldız Asyalı'nın yengesi Dilek Fatma Asyalı hayatını kaybetti.

YILDIZ ASYALI


Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran Asyalı, paylaşımına ''Acı kayıbımız, Can kadınım #dilekasyali yolun açik mekanın cennet olsun @dilekasy #yenge 🥺🤲🌻 çok üzgünüm ....'' notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

 

Yıldız Asyalı'nın acı kaybı... Kötü haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler vefat Sosyal Medya yıldız asyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.