Yıldırımın çarptığı küçük uçak piste çakıldı: 1 ölü

Meksika’nın Veracruz eyaletinde Cessna 206 tipi küçük uçak düştü. Düşmenin ardından uçak alev aldı ve olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Kazada pilot hayatını kaybetti. Görgü tanıkları kazaya uçağa düşen yıldırım olduğunu iddia etti.

Meksika’nın Veracruz eyaletinde Cessna 206 tipi küçük uçak düştü. Kazada uçağın pilotu Jaime Correa hayatını kaybetti.

Veracruz Sivil Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, San Rafael şehrinde dün yerel saatle 14.20’de gerçekleşen kazada Pachuca şehrinden havalanan Cessna 206 tipi sivil uçağın bir meyve suyu üretim tesisi yakınlarındaki bir piste düştüğü bildirildi.

Uçağın düşmesinin ardından alev aldığı ve olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildiği öğrenildi. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, uçağın enkazı ise Federal Sivil Havacılık Ajansı (AFAC) görevlileri tarafından kaldırıldı. Görgü tanıkları kazaya uçağa düşen yıldırım olduğunu iddia etti.

Yıldırımın çarptığı küçük uçak piste çakıldı: 1 ölü ile ilgili etiketler Meksika kaza küçük uçak Jaime Correa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.