Yıldırım düşmüştü! Köln uçağı Ankara’dan kalktı...

İstanbul-Köln seferini yaparken yıldırım isabet eden Pegasus Hava Yolları’na ait uçaktaki yolcular, bir başka uçakla Köln’e uçtu. Uçak pilot tarafından güvenlik nedeniyle Ankara Esenboğa havalimanına yönlendirilmişti. Havalimanında yaklaşık 10 saat kalan yolcuların, bugün sabah saatlerinde İstanbul’dan gelen yeni bir uçak ile Köln’e gittikleri ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul ve çevresinde gece yağan yoğun yağmur hava ulaşımını az da olsa etkilemişti.

İSTANBUL KÖLN SEFERİ YAPAN UÇAĞA YILDIRIM İSABET ETTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İstanbul-Köln seferini yapmak için kalkan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak seferini tamamlayamamıştı.

Yıldırım düşmüştü! Köln uçağı Ankara’dan kalktı...

Airbus A 321 tipi uçak, hava muhalefeti nedeni ile kalkış saati saat 22:00 yerine, saat 24:00’de kalkabilmişti. Ancak yolcu dolu uçağa, kalkıştan yaklaşık bir dakika sonra bir yıldırım isabet etmişti. Uçak pilot tarafından güvenlik nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirilmişti.

KÖLN UÇAĞI 10 SAAT SONRA UÇTU

Ankara Esenboğa Havalimanın da geceyi geçiren yurt dışı yolcuları, Köln’e gitmek için yaklaşık 10 saat beklemek zorunda kaldı. Pegasus Hava Yolları, yıldırım isabet eden uçağı kontrol ve bakıma alırken, yerine Ankara’ya sabah saatlerinde yeni bir uçak geldiği öğrenildi. İstanbul-Köln yolcularının bu kez Ankara-Köln seferi ile sabah saatlerinde Almanya’ya gittikleri ifade edildi.

Yıldırım düşmüştü! Köln uçağı Ankara’dan kalktı... ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.