Yılbaşında Marmaray'a 4 ilave sefer konulacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yılbaşı gecesi Marmaray’a ilave 4 seferin konulacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban’ın yılbaşında ücretsiz olacağı aktarıldı. İşte detaylar...

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban’ın yılbaşında ücretsiz olacağı aktarıldı.

Yılbaşında Marmaray'a 4 ilave sefer konulacak

1 Ocak saat 00.00'da başlayacak ücretsiz ulaşımın 24 saat devam edeceği belirtilen açıklamada, vatandaşların yılbaşı gecesinde ulaşımını konforlu ve hızlı sağlamaları amacıyla Marmaray’da karşılıklı ikişer olmak üzere toplam 4 ek sefer konulduğu kaydedildi.

 

 Hafta sonu seferlerine ek olarak Gebze'den 01.50 ve 02.20, Halkalı’dan 01.58 ve 02.28’de kalkacak şekilde seferlerin düzenlendiği vurgulanan açıklamada, İzban’da da ulaşım kolaylığı sağlamak için yılbaşı gecesi 6 ek seferin vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

Yılbaşında Marmaray'a 4 ilave sefer konulacak ile ilgili etiketler Marmaray Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Resmi Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.