Yılbaşı gecesi ortalık karıştı! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü

Yılbaşı gecesi İstanbul'un Emirgan Mahallesi'nde bulunan bir mekanda olay çıktı. Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin'in de bulunduğu mekanda meydana gelen olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı. İşte detaylar...

İstanbul'da yılbaşının kutlandığı ve ünlü isimlerin de bulunduğu Sarıyer'deki mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında mekanda olan Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı. Mekanda bulunan diğer ünlüler arasında Burak Çelik, Umut Evirgen, Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday ve yönetmen Ali Bilgin'in de olduğu öğrenildi.


TARTIŞMANIN ARDINDAN SİLAHLAR PATLADI

Son Havadis'in haberine göre; Sarıyer ilçesinde bulunan Emirgan Mahallesi'nde yılbaşı kutlamaları yapılan bir mekanda eğlenen 2 grup arasında kavga çıktı. Gece yarısı 3.30 sıralarında yaşanan olayın büyümesi üzerine eğlence mekanında bulunan güvenlik görevlileri iki grubu da ayırarak dışarıya çıkardı. Gruplar dışarı çıktıktan sonra da kavgaya devam ederken olay yerinde bir anda silahlar patladı. Çok sayıda silah sesinin duyulduğu olayda bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde onlarca boş mermi kovanı bulundu.

 

KURŞUNLAR KIRMIZIGÜL'ÜN KAFASININ YANINDAN GEÇTİ

Kavga sırasında eğlence mekanında büyük korku yaşanırken Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün de olay yerinde olduğu öğrenildi. İddiaya göre silahlı kavga sırasında sıkılan kurşunlardan ikisi Kırmızıgül'ün omzunu sıyırdı. Büyük tehlike atlatan Mahmut Kırmızıgül'ün elbisesinin üzerinde kurşunların izi çıktığı öne sürüldü.

Kırmızıgül'ün olayın ardından mekanda eğlendiği arkadaşlarına ''2 santim daha geride olsam ölmüştüm'' dediği iddia edildi.


MEKANDA BAŞKA ÜNLÜLER DE VARDI


Silahlı kavganın yaşandığı eğlence mekanında bulunanlar da büyük bir panik yaşadı. Silah sesleri üzerine müşterilerin depoya ve tuvaletlere kaçtığı öğrenildi. Öte yandan olay yerinde çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu belirtildi. Oyuncular Burak çelik, Umut Evirgen, Sinan Akçıl'ın eski eşi Burcu Kıratlı, Yağmur Tanrıseven, Şeyma Baday, yönetmen Ali Bilgin ve çok sayıda ünlünün de silahlı kavga anında olay yerinde olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yılbaşı gecesi ortalık karıştı! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü ile ilgili etiketler Mahmut Kırmızıgül Mahsun Kırmızıgül Umut Evirgen Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.