Yılana suni teneffüs yaparak hayatını kurtardı!

İnsanlığa olan inançları yeşertecek anlar Hindistan'da yaşandı. Malkangiri kasabasında fenalık geçiren ve ölmek üzere olan bir yılana 15 dakika boyunca ilkyardım ve suni teneffüs uygulayan adam, yılanı hayata döndürdü.

91.000 hayvan ve 45.000 bitki türüne ev sahipliği yapan Hindistan'da ilginç bir olay yaşandı. 

Doğu Hindistan'daki Odisha eyaletindeki Malkangiri kasabasında yaşanan olayda bir yılan ölüm tehlikesi geçirdi. Bir malkangiri sakini, CPR tekniğini alışılmadık duruma ve hastanın fizyolojisine uyarlayarak ilkyardım yaptı. 

YILAN ÖLÜMÜN UCUNDAN DÖNDÜ

Yemek ararken bir fare deliğine giren ve fenalık geçiren yılan, bulunduğunda bilinci kapalı halde ve kalp atışları düzensizdi. 

Durumu gören ismi bilinmeyen Malkangiri sakini uzun plastik bir pipeti yılanın ağzına sokarak pipete yavaşça üfledi. Bunu yaparken ise bilinci yerine gelsin diye yılanın başını yavaşça okşadı.

15 DAKİKA SUNİ TENEFFÜS YAPTI

15 dakika boyunca aralıksız ilkyardım yaparak yılanı hayata döndürmeye çalışan Hindistan vatandaşı sonunda başarılı oldu ve yılanın bilinci yerine geldi. 

30 Mayıs'ta gerçekleşen olay sonrası yılan, yakınlardaki bir ormana salıverildi. 

Yılana suni teneffüs yaparak hayatını kurtardı! ile ilgili etiketler Hindistan yılan suni tenefüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.