Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada

Hakkında açılan davalar nedeniyle yaklaşık 7 yıldır Londra'da yaşayan oyuncu Mehmet Ali Alabora, Meltem Cumbul ile buluştu. Yılın Hikayesi dizisinde başrolü paylaşan Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra kavuştu. İkili buluşma fotoğraflarını "Nihayet" notu ile sosyal medyadan paylaştı.

Gezi olayları sonrasında açılan davalar nedeniyle Londra'ya yerleşen oyuncu Mehmet Ali Alabora ile Yılan Hikayesi dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Meltem Cumbul bir araya geldi.

Londra'ya giden Meltem Cumbul, soluğu yakın dostu Mehmet Ali Alabora'nın yanında aldı. Bir dönemin fenomen dizisi Yılan Hikayesi'ndeki rolleriyle büyük beğeni kazanan, bir dönemin muhteşem ikilisi 23 yıl sonra birlikte objektiflere poz verdi. İkili paylaştıkları fotoğraflara “Nihayet” notunu düştü.

Yıllar içindeki değişimleriyle dikkat çeken Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul'un karelerine 'Memoli ile Zeyno kavuştu' şeklinde yorum yağdı.

 Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada

Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada - Resim : 2

 Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada - Resim : 3

Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı Yılan Hikayesi dizisi 1999-2002 yılları arasında Kanal D'de ekrana gelmişti. 3 sezondan oluşan ve 90. bölümü ile sona eren dizide Mehmet Ali Alabora 'Memoli', Meltem Cumbul ise 'Zeyno' karakterine hayat vermişti. Dizide köyden kaçan Zeyno'nun Memoli ile karşılaşıp birlikte yaşadığı maceralar anlatılmaktadır.

Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada - Resim : 4

Yılan Hikayesi'nin yıldızları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora yıllar sonra bir arada ile ilgili etiketler Meltem Cumbul Sosyal Medya mehmet ali alabora yılan hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.