Yıkılması planlanan 3 okul için veliler ayaklandı

Zonguldak'ta depreme dayanıksız olduğu için yıkılma kararı alınan 3 okulun velileri okulun önünde toplanarak yıkılmamasını istediler.

Zonguldak'ta bulunan 3 okul depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alındı. Yıkılan yerin ardından yenilerinin yapılacağı kararının alınmasından sonra veliler, 1942 yılında yapılan Yayla Ortaokulu önünde toplandı. Ayrıca yıkım kararı verilen okullardaki öğrencilerin çevredeki diğer okullara dağıtılacağı öğrenildi.

Yıkılması planlanan 3 okul için veliler ayaklandı

Veliler okul önünde açıklama yaptıktan sonra kentte bulunan valilik binasının yolunu tuttu. Velilerin Vali Yardımcısı ile görüşeceği öğrenildi. Öte yandan deprem raporu sonucunda Yayla Ortaokulu, Üzülmez İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu için yıkım kararı alındığı Anadolu İmam Hatip Lisesi için de güçlendirme kararı verildiği kaydedildi.

Yıkılması planlanan 3 okul için veliler ayaklandı ile ilgili etiketler Zonguldak
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.