YİK toplantısında dikkat çeken Arınç detayı!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Bülent Arınç'ın verdiği bir röportajda Kanun Hükmünde Kararnameler için “bir faciadır” ifadelerini kullanmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tepki göstermişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ikinci kez YİK toplantısı gerçekleştirildi.

Ancak toplantıdan paylaşılan fotoğraf karesindeki bir detay dikkatleri çekti.

YİK toplantısında dikkat çeken Arınç detayı!

ARINÇ İLK TOPLANTIDA EN BAŞTAYDI

2 Ekim 2019 günü, YİK, ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandığında Erdoğan'ın sol başında Bülent Arınç yer almıştı. Arınç'ın sol yanında ise; Köksal Toptan ve Yıldırım Akbulut bulunuyordu.

Arınç'ın tepki çeken açıklamlarının ardından (dün) 5 Kasım 2019'da ise gösterdiğinde YİK'in Erdoğan başkanlığında ikinci toplantısı gerçekleştrildi.

YİK toplantısında dikkat çeken Arınç detayı! - Resim : 2

YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Toplantıdan paylaşılan fotoğrafta ise bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol yanında Yıldırım Akbulut yer alırken, sağ yanında ise yine İsmail Kahraman yer aldı. Arınç'ın ise, sağdan üçüncü sıraya oturtulması dikkat çekti.

CEZALANDIRILDI YORUMLARINA NEDEN OLDU
Protokol gereği Arınç'ın başta oturması gerektiği konuşulurken, ilk toplantının aksine ikinci toplantıda Arınç'ın ortalara kaydırılması, Erdoğan'ın Arınç'ı son dönemki ifadelerinden dolayı cezalandırdığı şeklinde yorumlandı.

YİK toplantısında dikkat çeken Arınç detayı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Yüksek İstişare Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.