Yiğidolar evinde kaybetti: Sivasspor 3-4 Ballkani

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 3. maçında Demir Grup Sivasspor sahasında Ballkani'yi ağırladı. 7 gol çıkan mücadeleyi Yiğidolar, 3-4 kaybetti ve gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.

Konferans Ligi G Grubu 3. hafta maçında Demir Grup Sivasspor ile Ballkani kozlarını paylaştı. Mücadele konuk takımın 4-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Ballkani'ye galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Thaqi, 31'te Potoku, 66'da Korenica ve 90+4'te ise Krasniqi kaydetti. Sivasspor'un golleri ise 1. dakikada Ulvestad, 75'te Erdoğan Yeşilyurt ve 90+1'te Yatabare'den geldi.

SİVASSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Bu sonucun ardından Sivasspor ilk mağlubiyetini aldı ve 4 puanda kaldı. Ballkani ise ilk kez galip geldi ve 4 puana ulaştı.

Grubun 4. maçında temsilcimiz Sivasspor, 13 Ekim Perşembe günü Ballkani deplasmanında sahne alacak.

.

Yiğidolar evinde kaybetti: Sivasspor 3-4 Ballkani ile ilgili etiketler Sivasspor Balkani UEFA Avrupa Konferans Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.