Yetkin Dikinciler'den magazin muhabirine hakaret!

Bir kafede oturup kahve içen oyuncu Yetkin Dikinciler, bu durumun yasak olduğunu söyleyen ve maske sorusu yönelten muhabire sert çıktı: Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum! Maske takmak da kural değil, ben soğuk diye takıyorum.

Yetkin Dikinciler, TV100 muhabirinin "Yine hiçbir kurala uymadınız. Yetkin Bey! Masada oturuyordunuz, bizi görünce kaçtınız" sözleri üzerine adeta çileden çıktı.

Ünlü oyuncu, "Canımın içi take away (paket servisi) görmüyor musun? Böyle seviyesizleştirmeyin olayı. Evime 100 metre mesafedeyim. Her gün gelip kahvemi alıyorum. Kahve olana kadar da oturuyorum" cevabını verdi.

"TARTIŞMA BENİMLE!"

Dikinciler, "O zaman bizi görünce neden kaçtınız?'' sorusunun ardından corona virüs tedbirleri kapsamında devam eden 'sosyal mesafe' kuralını hiçe sayıp muhabirin kafasına dokundu.

"Sus, beni dinle! Ben senden neden kaçayım gülüm? Sen şimdi tartışma benimle. 'Kurallara uymadınız' cümlesini söylerken hangi kurallardan bahsettiğini biliyor musun?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sokakta maskesiz dolaşırken objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, bu durumun hatırlatılması ve "Şu an maske takıyorsunuz?" sözlerini duyunca bir kez daha gerildi.

Yetkin Dikinciler'den magazin muhabirine hakaret!

MUHABİRE HAKARET ETTİ!

50 yaşındaki oyuncu, "Maske takmak kural değil, soğuktan takıyorum. Seninle muhatap olacağım için takıyorum. Çünkü zaten rivayetler muhtelif. Ben size şimdi insan muamelesi yapıp 'siz de dikkat edin' diyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir "Biz insanız zaten Yetkin Bey" şeklinde karşılık verince Dikinciler'in, "Cevabın beni ilgilendirmiyor" demesi de şaşkınlık yarattı.

Yetkin Dikinciler'den magazin muhabirine hakaret! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Yetkin Dikinciler gazeteci hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.