Yetiştiricisi ile koyun koyuna uyuyan 850 kiloluk 'Kral' satıldı!

Kurban Bayramı'na iki günden az bir süre kala Erzurum'dan İstanbul'a bayram nedeniyle getirilen ve yetiştiricisi ile koyun koyuna uyuduğu görüntülerle gündem olan tam 850 kiloluk 'Kral' boğa satıldı.

İstanbul'da Sultangazi Belediyesi tarafından kurulan kurban satış alanında 31 yaşındaki Emrah Acar ile birlikte uyurken görüntülenen boğa, hem pazarın hem sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu.

26 BİN 500 LİRAYA SATILDI

Kurban atış alanının gözdesi olan boğa 26 bin 500 liraya satıldı. 'Kankam' dediği boğadan ayrılacağı için üzgün olduğunu ifade eden Acar, "Kral satıldı. Benim için çok zor. Satıldı gitti, moralimiz bozuldu. Çok üzgünüm ayrılacağım diye, kesecekler benim Kral'ımı. Ama kesilmesini çok istiyorum çünkü cennete gidecek, Allah için kesilecek. Onu çok özleyeceğim. Arife günü ayrılacağız. O güne kadar çok kalabalık olacağı için belki birlikte uyuma şansımız olmayacak" dedi.

Yetiştiricisi ile koyun koyuna uyuyan 850 kiloluk 'Kral' satıldı!

Yetiştiricisi ile koyun koyuna uyuyan 850 kiloluk 'Kral' satıldı! ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kurban Pazar boğa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.