Yetişkin film yıldızına şok! Denizin ortasında bir grup erkeğin tacizine uğradı

Dünyaca ünlü yetişkin filmi yıldızı Mia Khalifa, yaz aylarını dünya turu yaparak geçiriyor. Son durağı olan Miami’de ise tatsız bir olay yaşadı. Mia Khalifa’nın teknesi, bir grup erkeğin içinde bulunduğu başka bir tekne tarafından taciz edildi.

+18 filmlerinin yıldız isimlerinden Mia Khalifa yaz tatili için tekne ile dünya turuna çıktı. Khalifa keyifli vakit geçirmek isterken ne yazık ki denizin ortasında büyük bir dehşet yaşadı. Bir grup erkek Khalifa'nın teknesini takip ederek, ünlü isme büyük korku yaşattı.

Yetişkin film yıldızına şok! Denizin ortasında bir grup erkeğin tacizine uğradı

TACİZ ANINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Lübnan doğumlu 29 yaşındaki Mia Khalifa, kiraladığı lüks yat ile Birleşik Krallık, İbiza ve Amerika Birleşik Devletleri'nin çeşitli yerlerinde görüntülenmişti. Son durağı olan Miami’de tatsız bir deneyim yaşadı.

Yetişkin film yıldızına şok! Denizin ortasında bir grup erkeğin tacizine uğradı - Resim : 2

TACİZ ANINI GÖZLER ÖNÜNDE SERDİ

Instagram’da takipçilerine durumu anlatan bir video çeken Mia Khalifa, taciz anlarını gözler önüne serdi. Khalifa’nın teknesi, üzerinde yaklaşık 10 erkeğin bulunduğu başka bir tekne tarafından hızla takip ediliyordu.

Yetişkin film yıldızına şok! Denizin ortasında bir grup erkeğin tacizine uğradı - Resim : 3

Yetişkin film yıldızına şok! Denizin ortasında bir grup erkeğin tacizine uğradı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Mia Khalifa Tacis yetişkin filmi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.