Yetimhanedeki çocukların dramı Yalnız Kurt'u karıştırdı! İşte gizli karakter Esra'nın son durumu!

Ekranların yeni fenomenlerinden Yalnız Kurt, yeni bölümüyle beraber yetimhanedeki çocukların kaç tanesinin yaşadığını ve Esra karakterine hayat veren Damla Colbay’ın hayatta olup olmadığının yanıtını verecek.

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Yalnız Kurt, yeni bölümünde gizli saklı kalan her şeyi açığa çıkarmayı planlıyor. Yayınlanan ilk bölümüyle övgü dolu sözler alan ve sosyal medyada kısa sürede zirvede kendisine yer bulan Yalnız Kurt, yeni bölümüyle bir kez daha aynı başarısını göstermek istiyor.

Geçtiğimiz Cuma gününde yayınlanan ilk bölümün ardından reyting rekorları kıran Yalnız Kurt dizisi adeta bir fenomen haline geldi. İzleyenler dizideki ayrıntılara şimdiden kafa yormaya başlarken asıl hadisenin ise bundan sonra başlayabileceğinin ipuçları geldi.

Yetimhanedeki çocukların dramı Yalnız Kurt'u karıştırdı! İşte gizli karakter Esra'nın son durumu!

İlk bölümde izleyenler ekranları başında nefeslerini tutarken birçok şeyi anlamakta biraz zorlandılar. Oldukça gizemli bir hikayeyi bünyesinde barındıran Yalnız Kurt dizisindeki soru işaretleri az da olsa kafaları karıştırdı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bunda belirleyici etmen oldu.

Yetimhanedeki çocukların dramı Yalnız Kurt'u karıştırdı! İşte gizli karakter Esra'nın son durumu! - Resim : 2

Yetimhanedeki çocukların kaç tanesinin hayatta olduğu ve dizinin başrol oyuncularından Esra karakterine hayat veren Damla Colbay’ın yaşayıp yaşamadığı ilgi çekenlerden sadece birkaç tanesi oldu. İlk bölümüyle büyük bir bağımlılık yaratan Yalnız Kurt’ta şimdi gelecek bölüm merakla beklenmekte.

Yetimhanedeki çocukların dramı Yalnız Kurt'u karıştırdı! İşte gizli karakter Esra'nın son durumu! ile ilgili etiketler yalnız kurt esra damla colbay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.