Yeşim Salkım'dan Cahide'nin açılış gecesinde Gülben Ergen'e gönderme!

İstanbul gece hayatının efsane markası Cahide, geçtiğimiz hafta Harbiye’deki yeni yerini tarihi Kervansaray Gazinosu’nda kapılarını açtı. Geceye damga vuran ise Yeşim Salkım'ın isim vermeden Gülen Ergen'i hedef aldığı iğneli mesajı oldu...

Birbirinden renkli şovların yanı sıra Berkay’ın sahne aldığı Cahide’de, aralarında Demet Akbağ, Sedef İyibar, Okan Bayülgen ve Emre Yusufi gibi isimlerin yer aldığı misafirine unutulmaz bir gece yaşattı.

berkay_sahne_de

demet_akbagI_ve_dogan_cakAt_cahide_sov_grubu_ile

YILDIZLAR GEÇİDİ

Cuma akşamı ise son dönemlerin adından çok söz ettiren grubu Rubato vardı Cahide Müzikhol Sahnesi’nde... Gelen konuklar arasında ise Orhan Gencebay – Sevim Emre çifti, Yeşim Salkım, Okan Bayülgen, Doğan Çakıt, Beren Saran ve Cahide’nin duvarını görkemli 10 metrelik enstalasyonla süsleyen sanatçı Emre Yusufi vardı.

izzet_cIapa_ve_orhan_gencebay

ORHAN GENCEBAY ANISI

Gecenin sürprizini ise Rubato’nun kurucusu ve solisti Özer Arkun yaptı. Henüz 14 yaşında iken konservatuar korolarında çalmaya başlayan Arkun’u bir gün Orhan Gencebay aramış telefonla. Telefonu açan babası ise karşısında “Ben Orhan Gencebay, oğlunuzla görüşmek istiyorum” diyen bir ses duyunca, kendisine şaka yapılıyor zannederek telefonu kapatmış.

orhan_gencebay_1

Derken sonunda arayanın gerçekten de Orhan Gencebay olduğu anlaşılmış Özer Arkun, Gencebay’ın ‘Dokunma’ isimle albümünde çalmış.

Rubato’nun solisti Özer Arkun kendisini dinmeye gelen isimler arasında Orhan Gencebay’ın da bulunduğunu öğrenince sahneden işte bu anısını anlattı ve gencecik yaşında kendisine albümünde çalma imkanı tanıyan büyük ustaya teşekkür etti.

rubato

Orhan Gencebay da o her zamanki alçakgönüllülüğü ve tevazusuyla ayağa kalkarak selamdı ve alkışladı Rubato’yu.

GECEYE DAMGA VURAN KONUŞMA YEŞİM SALKIM'DAN

Gecenin bir başka sürprizi ise seyirciler arasında yer alan Yeşim Salkım’ın sahneye çıkması oldu.

yesIim_salkAm_ve_rubato_sahnede_1

Seyircilerden gelen ‘Deli Mavi’ tezahüratlarına ise “Yeter, yıllardır onu söylüyorum. Bu gece sizlere arabesk bir parça okumak istiyorum” dedi ve ‘Tanrı İstemezse’ ile ‘Hangimiz Sevmedik’ adlı çok sevilen iki şarkıyı seslendirdi yüzlerce kişilik Seyirci Korosu ile birlikte.

yesIim_salkAm

Salkım sahneden inerken son söz olarak da “Hanımlar, kocalarınıza sahip çıkın” diyerek Gülben Ergen’e gönderme yapmayı ihmal etmedi.

okan_bayuIlgen_1

Yeşim Salkım'dan Cahide'nin açılış gecesinde Gülben Ergen'e gönderme! ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Gülben Ergen İzzet Çapa cahide cahide müzikhol
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.