Yeşim Salkım'dan ortalığı karıştıracak iddia! ''Fatih Terim Fonu'ndan çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak''

Yeşim Salkım, katıldığı bir canlı yayında futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan'ın Fatih Terim ile aşk yaşadığını iddia etti.

Yeşim Salkım, Enver Aysever'in yayınına katılarak herkesi şoke edecek bir iddia ortaya attı.

Salkım, futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan'ın Fatih Terim ile aşk yaşadığını iddia etti. 

YEŞİM SALKIM ''ADIM GİBİ EMİNİM'' DİYEREK AŞK İDDİASINI ORTAYA ATTI!

Enver Aysever ile yayın yapan Yeşim Salkım, ''Fatih Terim Fonu'ndan çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak.'' dedi. Aysever, ''Kiminle kimin arasında?'' şeklinde soru yöneltince Salkım, ''Kiminle kimin arasında olduğunu görebilmek için fotoğrafa iyi bakmak lazım'' dedi. Aysever, ''Aşk hikayesinin içerisinde olanlardan biri Seçil Erzan mı?'' dedi. Salkım ise ''Evet birisi Seçil Erzan, Seçil'in haricinde de orada bir aşk hikayesi çıkacağına adım gibi eminim'' diyerek cevap verdi.

Salkım, Enver Aysever'in ''Arda Turan mı yoksa Fatih Terim mi?'' sorusuna ''Yok Arda'yı hiç karıştırmıyorum'' diyerek yanıt verdi. Enver Aysever ise ''Arda Turan, Seçil Erzan'a abla diyor. O zaman geriye bir tek Fatih Terim kalıyor'' dedi.

 
Yeşim Salkım'dan ortalığı karıştıracak iddia! ''Fatih Terim Fonu'ndan çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak'' ile ilgili etiketler Seçil Erzan Fatih Terim Yeşim Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.