Yeşim Salkım, Seda Sayan'a saldırının dozunu arttırdı! / VİDEO

Geçtiğimiz günlerde programının ilk bölümünde Gülben Ergen'i konuk alan Seda Sayan sonu gelmeyen bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Sayan'a Seren Serengil ve Yeşim Salkım'dan ardı ardına sözler gelmeye devam ediyor.

Önceki gün Show TV ekranlarında yayına başlayan Seda Sayan'la programının ilk konuğu Sayan'ın yakın dostu Gülben Ergen oldu. Ergen programda düşmanları Seren Serengil ve Yeşim Salkımı adeta topa tutarak gövde gösterisi yaptı.

Seren Serengil de bu yaşananlara sessiz kalmayıp 'ablam' dediği Seda Sayan'ı takipten çıkardığını kendi programında açıklayınca ipler iyiden iyiye gerildi.

"SAMİMİYETSİZ!"

Seren Serengil'in bu hareketine Seda Sayan'dan tepki gecikmedi. Sayan kendi programında "Ben sizin programına geldiğimde sormayın dediğim sorulara "Tamam" dediniz. Şimdi bana hesap soruyorsunuz. Kim daha samimiyetsiz anlamadım." dedi.

"SENİ GELDİĞİN YERE GÖNDERİRİM"

Tüm bunların ardından Yeşim Salkım da Seda Sayan'a sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile adeta savaş açtı. Salkım "Bana bak canım, Kadırgalı mısın madırgalı mısın anlamam. Ben de Arnavut kızıyım. Öyle kendin bir şey söylemeyip yanındakiucuz magazin figürlerini konuşturmakla olmaz gönderirim seni de gittiğin yere" diyerek ortalığı iyice kızıştırdı.

Seda Sayan'ın tüm bunlara ne cevap vereceği ise merak konusu...

Yeşim Salkım, Seda Sayan'a saldırının dozunu arttırdı! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Sayan Yeşim Salkım Seren Serengil Gülben Ergen Instagram video seda sayanla
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.