Yeşim Salkım durmuyor! Demet Akalın'a ardı ardına sözler...

'Laf Bende Kalmasın' isimli magazin programının yorumcularından Yeşim Salkım, Demet Akalın'ın kendi içinde mutsuzluk yaşadığını ve bunun etkilerini başka insanlardan çıkardığını iddia etti.

Yeşim Salkım, geçtiğimiz günlerde sunucu Dilay Korkmaz'a sosyal medya hesabı üzerinden yüklenen şarkıcı Demet Akalın’a ateş püskürdü. Salkım, “Demet Akalın, evliliğinde mutsuz bir insan. Kendi mutsuzluğunu çevresindekilere de yansıtmak onların da mutsuz olmalarını istiyor” dedi.

"MEYDANI BOŞ BULMUŞ, SÜREKLİ BİRİLERİNE SARIYOR"

Yeşim Salkım, Demet Akalın'ın sosyal medyadan sürekli birileriyle tartışma içerisinde olması hakkında ise, “Meydanı boş bulmuş, sürekli birilerine sarıyorsun. Sen oradan başkaları üzerinden göndermeler yapma. Ben buradayım senin zorun neyse ararsın o kişiyi çatır çatır konuşursun. Oradan buradan yazmakla olmaz. Biz senin gibi paramızı sosyal medyadan kazanmıyoruz. Aslan gibi sahneye çıkıp şarkımızı söylüyoruz” diyerek resmen ateş püskürdü.

YEŞİM SALKIM SOSYAL MEDYADAN YÜKLENDİ

Yeşim Salkım daha sonra da Demet Akalın'ın beğenmediği ve sosyal medyadan laf soktuğu magazin programı sunucusu Dilay Korkmaz'ın fotoğrafını paylaşarak altına yazdığı yorumla Demet Akalın’a göndermede bulundu.

İşte o yorum:

yesim-ic

Yeşim Salkım durmuyor! Demet Akalın'a ardı ardına sözler... ile ilgili etiketler Demet Akalın Yeşim Salkım Twitter Instagram dilay korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.