Yeşilçam'ın usta ismi Günay Güner vefat etti!

Yeşilçam'ın macera ve avantür filmlerinin yıldızlarından Günay Güner hayatını kaybetti. Güner'in ölüm haberini ses sanatçısı Onur Akay'ın sosyal medyadan duyurdu...

Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Cüneyt Arkın ve Şener Şen gibi çok sayıda efsane oyuncu ile filmlerde oynayan, Yeşilçam‘ın emektar oyuncusu Günay Güner‘in hayatını kaybettiğini ses sanatçısı Onur Akay sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duyurdu.

Akay, “Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Günay Güner’i kaybettik. Usta oyuncumuzu daha çok Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmlerinden hatırlayacaksınız! Canlandırdığı karakterler ile oyunculuk gücünü izleyiciye ispatlamış değerli oyuncumuzun, mekânı cennet olsun inşallah.” notunu düştü.

yesIilcIam2

GÜNAY GÜNER KİMDİR?

15 Nisan 1944 yılında Mardin’de dünyaya gelen Günay Güner, daha çok macera, avantür türü sinema yapıtlarında yer almıştır.

guInay_guIner

Çok sayıda filmde canlandırmış olduğu kavgacı karakterleri ile hatırlanan Güner, Beyoğlu’nun Arka Yakası, Acıların Çocuğu, Davaro, Davetsiz Misafir, Dokunmayın Şabanıma gibi sayısız filmde rol aldı.

guInay_guIner2

Yeşilçam'ın usta ismi Günay Güner vefat etti! ile ilgili etiketler Yeşilçam film Onur Akay vefat günay güner avantür macera
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.