Yeşilçam'ın sert yüzlü karakteri: Ekrem Bora

"Ölümsüz Kadın", "Ayrılık", "Cehennemde Buluşalım" ve "Dikkat Kan Aranıyor" adlı yapımların da aralarında bulunduğu çok sayıda film ve dizide rol alan usta oyuncu Ekrem Bora'nın vefatının ardından 11 yıl geçti.

Sinemaya adım attığı günden itibaren, 54 yıllık kariyerinde 200'den fazla yapımda oynayan sanatçı Ekrem Bora, 1990'da rol aldığı "Soğuktu ve Yağmur Çiseliyordu" filmiyle "28. Antalya Film Şenliği"nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

İKSV tarafından 2008'de "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne değer görülen sanatçı, 2009'da son filmi "Makber"de oynadı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ekrem Bora, İstanbul'da akciğer ödemi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 78 yaşında vefat etti.

Adana 9. Altın Koza Kültür ve Sanat Festivali kortej geçişi ve halkı selamlama törenine diğer sanatçılarla birlikte Ekrem Bora da katıldı.

ekrem bora

Yeşilçam'ın sert yüzlü karakteri: Ekrem Bora ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.