Yeşilçam’ın Kadir İnanır ve Türkan Şoray’lı unutulmaz filmi dizi oluyor!

Ah Nerede’den sonra Yeşilçam’ın unutulmaz bir filmi daha diziye dönüştürülüyor. Gelen bilgiye göre bu kez Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrollerinde yer aldığı Devlerin Aşkı isimli film dizi olacak.

Kanal ve yapım şirketlerinin Yeşilçam’ın eski yapımlarına ilgisi devam ediyor. Ah Nerede ve Aahhh Belinda’dan sonra bu kez sıra Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı var. Edinilen bilgiye göre Yeşilçam klasiklerinden biri olarak kabul edilen filmin dizi çalışmasına başlandı bile.

İddiaya göre Devlerin Aşkı filminin dizi versiyonu Fox TV için çekilecek. Devlerin Aşkı dizisi önümüzdeki kış sezonunda ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Bu gelişmeyi öğrenen herkes şimdi Türk sinemasının iki dev oyuncusunun yerine hangi genç isimlerin seçileceğini merak ediyor.

Yeşilçam’ın Kadir İnanır ve Türkan Şoray’lı unutulmaz filmi dizi oluyor! 1

1976 yılında çekilen Devlerin Aşkı filminin yönetmenliğini Osman F. Seden üstlenmişti. Senaryosu Bülent Oran tarafından kaleme alınan filmin Cahit Berkay tarafından bestelenen müziği hala Türkiye’nin en sevilen film müziklerinden biri. İki kişi arasında geçen bir aşk hikayesini ve üçüncü kişinin kıskançlığını anlatan Devlerin Aşkı filminin konusu şöyleydi:

Büyük iş adamı Süreyya Bey’in rakipleri onu öldürmek isterler fakat Tarık adında bir genç Süreyya’nın hayatını kurtarır. Borcunu ödemek için Tarık’ı yanında çalışmaya ikna eden Süreyya Bey bir süre sonra onu sağ kolu yapar. Fakat aşık olduğu kadın Tarık’ın eski ve unutamadığı sevgilisi Türkan’dır ve bir kadın yüzünden iki dost birbirine düşer.

Yaz sezonu için 1975 yılında çekilen efsane Türk filmi Ah Nerede de dizi haline getirilmişti. Başrollerini Nil Keser ve Oktay Çubuk’un paylaştığı dizi izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Reytinglerde başarısız olan dizinin 19 Ağustos’ta yayınlanan yedinci bölümüyle final yapmasına karar verildi.

Yeşilçam’ın Kadir İnanır ve Türkan Şoray’lı unutulmaz filmi dizi oluyor! ile ilgili etiketler Yeşilçam Türkan Şoray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.