Yeşilçam'ın güzel yıldızının erkek olduğu ortaya çıktı!

Yeşilçam'ın güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyunucusu Emel Aydan'ın erkek olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. İtalya'da geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra Türkiye'ye dönen Aydan, erotik filmlerin vazgeçilmez isimlerinden olmuştu.

70'li yıllarda Yeşilçam'daki erotik filmlerle tanınan Emel Aydan, Türk şöhret dünyasının ilk transeksüeli olarak tarihe geçti.

20'Lİ YAŞLARINA KADAR ERKEK OLARAK YAŞADI

Birçok ünlü isim o dönemde ekonomik nedenlerle erotik filmlerde rol almayı istemeyerek de olsa kabul etmek zorunda kaldılar. Erotik filmlerin en aranılan oyuncularının başında ise Aydemir Akbaş, Zerrin Egeliler, Arzu Okay, Mine Mutlu, Ali Poyrazoğlu, Hadi Çaman, Mine Soley, Emel Aydan gibi isimler geliyordu.

emel-aydan-kapak-son

Ancak bu isimler arasında bulunan Emel Aydan’ın diğerlerinden hayli farklı bir hayat hikayesi var. storia.me’nin derlemesine göre Aydan, 20’li yaşlarına kadar erkek olarak yaşadı. 1951 yılında dünyaya gelen Emel Aydan, 20’li yaşlarda İtalya’da ameliyat olarak cinsiyet değiştirdi. Asıl isminin ise Erdoğan Kaşif olduğu öğrenildi.

620x465-1

İLK GAZANFER ÖZCAN FARK ETMİŞ

Emel Aydan aynı zamanda yine Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Hüseyin Kaşif'in kızı. Aydan’ın cinsiyet değiştirerek sektöre girdiğini fark eden ilk isim ise Gazanfer Özcan olmuş.

emel-aydan

Yeşilçam'ın güzel yıldızının erkek olduğu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Trans emel aydan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.