"Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli" Bahar Öztan'dan kahreden haber! 4. kez kansere yakalandı

Daha önce 3 kez kanseri yenen "Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli" Bahar Öztan'dan kötü haber geldi. Güzelliği ve oyunculuğuyla bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncunun rahatsızlığı nüksetti. Kolon kanserine yakalanan Bahar Öztan'ın tedavi sürecine girdiği öğrenildi.

Şaşkın Milyoner, Deli Fişek, Kanlı Nigar, Bizim Mahalle, Ortadirek Şaban, Afili Aşk, Günbatımı, Sonsuz Kaçış, Sabahın İlk Işıkları gibi yapımlarda rol alan, Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan'dan sevenlerini üzen haber geldi. Daha önce 3 kez kanseri yenerek hayata tutunan Bahar Öztan'ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan son gelişme ortaya çıktı.

KOLON KANSERİNE YAKALANDI

Daha önce 3 kez kanseri yenen Öztan'ın, kanserle mücadelesine yeniden başladığı öğrenildi. Kolon kanserine yakalanan Öztan'ın tedavi sürecinin iyi gittiği ifade edildi. Daha önce hastalık sürecinde "Hastalık sürecinde her zaman pozitif düşünmeye odaklandım. Pozitif olunca Allah şifasını veriyor" şeklindeki açıklamasıyla dikkat çeken Öztan ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşıyor.Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı. oyuncu, şu sıralar ailesiyle moral depoluyor.

"Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli" Bahar Öztan'dan kahreden haber! 4. kez kansere yakalandı


Öztan daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım." demişti.

KOLON KANSERİ NEDİR?

Yaklaşık 1, 5 metre uzunluğunda olan kalın bağırsağın iç yüzeyinde oluşan kanserlere kolon kanseri adı verilir. Bu kanser türü kalın bağırsağın iç yüzeyini örten tabakadaki hücre ve hücre topluluklarının kontrolsüz büyümesi ile ortaya çıkar.

"Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli" Bahar Öztan'dan kahreden haber! 4. kez kansere yakalandı ile ilgili etiketler Yeşilçam kanser bahar oztan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli kolon kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.