Yeşilçam oyuncusu Hayal Sirer'den acı haber

"Herkesin Sevgilisi", "Boş Beşik", "Söz Müdafaanın", "Kalbimin Efendisi" gibi yapımların da aralarında bulunduğu pek çok Yeşilçam filminde rol alan oyuncu Hayal Sirer yaşamını sürdürdüğü Antalya'da hayatını kaybetti. Bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele eden oyuncu, 77 yaşındaydı.

Kariyer hayatı boyunca pek çok Yeşilçam filminde rol alan 77 yaşındaki Hayal Sirer yaşamını yitirdi. Bir süredir kalp yetmezliği nedeni ile Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Hayal Sirer'in vefat haberini yeğeni sosyal medyadan duyurdu. Doktorların tüm müdahelesine rağmen kurtarılamayan oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğdu.

VEFAT HABERİNİ YEĞENİ DUYURDU

Hayal Sirer'in gazeteci yeğeni Rüya Kürümoğlu yaptığı paylaşımda ''Yeşilçam sanatçılarından öz teyzem Hayal sirer saat 02:30 da vefat etti. Defni pazartesi öğlen namazına mutabiken uncali mezarlığında olacak'' ifadelerini kullandı.

hayal sirer

HAYAL SİRER HAKKINDA

Yaklaşık 50 yıldır Antalya'da yaşayan Hayal Sirer 69-71 yılları arasında birçok filmde rol almıştı. 1969 yılında oyunculuğa başlayan Hayal Sirer, merhum sanatçı Ayhan Işık dışında Ediz Hun, Hülya Koçyiğit ve Serdar Gökhan gibi isimler ile de kamera karşısına geçmişti. Sirer, Gelin Ayşem gibi pek çok projede rol almıştı.

Sirer; Kadırgalı Ali (1971), İkisi de Zımba (1971), Çirkin ve Cesur (1971), Kralların Kaderi (1970), Herkesin Sevgilisi (1970), Kalbimin Efendisi (1970), Kan Kusturacağım (1970), Ölünceye Kadar (1970), Tehlikeli Oyun (1970), Kan Yağmuru (1970), Kralların Öfkesi (1970), Çeko (1970), Garibin Mezarını Taştan Oyun (1970), Boş Beşik (1969), Söyleyin Anama Ağlamasın (1969), Gelin Ayşem (1969) gibi birçok yapımda rol aldı.

Yeşilçam oyuncusu Hayal Sirer'den acı haber ile ilgili etiketler Hayal Sirer Yeşilçam ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.