Yerli solunum cihazına yakından inceleme! Erdoğan'ın mutluluğu gözlerinden okundu...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli solunum cihazını da yakından inceledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken, solunum cihazı Türkiye'de yerli imkanlarla 1 ay gibi kısa bir sürede üretildi.

Gece gündüz çalışan ekipler, 14 gün gibi kısa bir sürede seri üretim bandından ilk yerli ve milli yoğun bakım solunum cihazlarını indirdi.

İlk teslimat kapsamında 100 adet yerli ve milli solunum cihazı, nisan ayında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne teslim edildi.

YERLİ SOLUNUM CİHAZINA YAKINDAN BAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Yerli solunum cihazına yakından inceleme! Erdoğan'ın mutluluğu gözlerinden okundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastaneyi ziyareti sırasında ASELSAN, Baykar ve Biosys mühendislerinin seferberliğiyle 1 ay gibi kısa bir sürede seri üretimine başlanan Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı'nı yakından inceledi.

ERDOĞAN'IN MUTLULUĞU

Milli Teknoloji Hamlesi ile geliştirilen solunum cihazını gören Erdoğan'ın mutluluğu kameralara yansıdı.

Yerli solunum cihazına yakından inceleme! Erdoğan'ın mutluluğu gözlerinden okundu... ile ilgili etiketler Başakşehir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerli solunum cihazı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.