'Yerli Leonardo DiCaprio' lakaplı Arda Kural yıllar sonra setlere geri döndü! İşte yeni projesi

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve psikoz teşhisi konulduktan sonra ekranlara veda eden Arda Kural uzun bir aradan sonra setlere geri döndü. “Yerli Leonardo DiCaprio” lakabıyla anılan ünlü oyuncu Arda Kural, “Yıldızlara Bak” isimli filmle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir dönem psikoz teşhisi konan ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural eski sağlığına kavuştu. Emret Komutanım dizisiyle 2000’li yıllara damgasını vuran, 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural 2 ayda 14 kilo vermiş ve saç ektirmişti. Yeni imajıyla da dikkat çeken Arda Kural'dan sevenlerine güzel haber geldi. Arda Kural, yıllar sonra Altan Erkekli’nin de oyuncu kadrosunda bulunduğu “Yıldızlara Bak” isimli filmle beyaz perdeye döndü. Kural, “Setlere dönmek güzel bir his, güzel şeyler yapıyoruz” dedi.


'YILDIZLARA BAK' FİLMİYLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Türk sinema tarihinde izleyicilerin “Yerli Leonardo DiCaprio” adıyla andığı ünlü oyuncu Arda Kural, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle beyaz perdeye bir süre ara vermişti. Ünlü oyuncuya psikoz teşhisi konulmasının ardından yıllarca ekranlardan uzak kalırken, sevenlerine güzel haber geldi.


Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli gibi usta isimlerin de bulunduğu “Yıldızlara Bak” filmi, başrol oyuncusu Arda Kural ile çekimlerine başladı. Yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in bulunduğu dram türündeki yapımın, Kural’ın hayatından kesitler taşıdığı ve 28 Ekim tarihinde sevenleri ile buluşacağı öğrenildi.

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakaplı Arda Kural yıllar sonra setlere geri döndü! İşte yeni projesi


''GÜZEL BİR FİLM, ANLAMI VAR''

Yeni filmi hakkında konuşan Arda Kural, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum” dedi.


''SETLERE DÖNMEK GÜZEL BİR HİS''

Tekrardan setlere dönmek hakkında da fikirlerini belirten Arda Kural, “Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” diyerek yeni projelerin olabileceği sürprizini verdi. (İHA)

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakaplı Arda Kural yıllar sonra setlere geri döndü! İşte yeni projesi ile ilgili etiketler Arda Kural Yıldızlara Bak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.