'Yerli Leonardo DiCaprio' Arda Kural imaj değiştirdi... İşte son görüntüsü

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural, yaşadığı zor günleri atlattı. Son olarak bugün vizyona giren Dilberay filminin önceki akşam gerçekleşen galasına katılan Kural son haliyle dikkat çekti. İmaj yenileyen Arda Kural'a gecede ilgi büyüktü.

Kral TV'de VJ olarak kariyerine adım atan ve 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü'de, 2005-2008 yılları arasında ise ‘Emret Komutanım’ dizisinde rol alan Arda Kural kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı. Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural yaşadığı zor günleri atlattı.

Emre Komutanım'da canlandırdığı Posta Ferit rolü ile üne kavuşan ve adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Arda Kural eski sağlığına kavuştu. 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural son olarak Dilberay filminin galasında ortaya çıktı. Kural'ın yeni imajı beğeni topladı.

arda kural

ARDA KURAL YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYOR

'Dilberay' filminin galasında ortaya çıkan Arda Kural'a hayranları tarafından büyük ilgi vardı. Kendisine gösterilen bu ilgi karşısında mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, değişimi ve tarzıyla dikkat çekti. Kural, "Onlar da haklılar, biraz fazla dinlendim. Ama şimdi kendimi hazır hissediyorum. Menajerim Temmuz Karikutal ile anlaştık ve uzun konuşmalar yaptık. Yavaş yavaş projeler ile görüşmeler yapıyoruz. Kısa zaman içinde, güzel bir iş ile dönüş yapacağım." açıklamasında bulundu. Kural, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

'Yerli Leonardo DiCaprio' Arda Kural imaj değiştirdi... İşte son görüntüsü ile ilgili etiketler Arda Kural Emret Komutanım dilberay Yerli Leonardo DiCaprio
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.