Yerli koronavirüs aşısında geri sayım

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erciyes Üniversitesi'ndeki yerli koronavirüs aşısı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Varank, "Faz 2 sonuçları bu ay sonu itibariyle Sağlık Bakanlığı'na iletilmiş olacak. Erciyes Üniversitesi ve Aykut hocamızın büyük bir gayretle geliştirdiği inaktif, Türkiye'nin yerli ve milli aşısının etkinliğini bir parça görmüş olacağız." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erciyes Üniversitesi'nde yürütülen yerli koronavirüs aşısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yerli koronavirüs aşısında geri sayım

FAZ 2 SONUÇLARI GÖRÜLECEK

Aşı çalışmalarında Faz 2 sonuçlarının bu ay sonu itibariyle Sağlık Bakanlığı'na iletilmiş olacağını belirten Varank, şöyle konuştu:

"Erciyes Üniversitesi ve Aykut hocamızın büyük bir gayretle geliştirdiği inaktif, Türkiye'nin yerli ve milli aşısının etkinliğini bir parça görmüş olacağız. Burada başarılı sonuçlar elde edilmesiyle birlikte de faz 3 çalışması ve daha sonra da seri üretimiyle hem Türkiye'ye hem de dünyaya şifa olabilecek bir inaktif aşı adayını elde etmiş olacağız."

(DHA)

 

Yerli koronavirüs aşısında geri sayım ile ilgili etiketler Mustafa Varank Koronavirüs Yerli aşı korona aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.