'Yerli Adriana Lima' olarak anılan Umut Akyürek güzelleşmek uğruna yüzüne sülük yapıştırdı

Sözü ve bestesi Sezen Aksu'ya ait olan “Gidiyorum” isimli yeni şarkısını geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturan 49 yaşındaki Umut Akyürek, yüzüne sülük tedavisi yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı. Geçirdiği sayısız estetik operasyonlar nedeniyle zaman içinde büyük bir değişime uğrayan ve 'yerli Adriana Lima' olarak anılan şarkıcı Umut Akyürek'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Geçirdiği estetik operasyonlara adından sıkça söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek son olarak yüzüne sülük koydurup, hacamat yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.


"Hayat Harcadın Beni", "Dilimi Bağlasalar", "O Dudaklar Yine" ve "Unutmadım Seni Ben" gibi şarkıları dillere dolanan ve dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği nedeniyle 'yerli Adriana Lima' olarak anılan ünlü şarkıcı, Instagram hesabından sülüklerle olan imtihanını paylaştı.

CESARETİYLE HAYRAN BIRAKTI


Zaman içindeki değişimiyle dikkat çeken Umut Akyürek, hem hacamat hem sülük tedavisi yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcının yüzündeki sülüklerle yaşadığı zor anlar takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Akyürek'e takipçileri tarafından "Çok şifalı evet ama ben asla yaptıramam" "Helal olsun, nasıl yaptırdın" yorumları geldi.

 'Yerli Adriana Lima' olarak anılan Umut Akyürek güzelleşmek uğruna yüzüne sülük yapıştırdı

Ünlü şarkıcı yayınladığı videoya şu notu düştü:

"Hem hacamat hem sülük tedavisi yaptırdım, sizlerin de malumudur çok şifalı hem de Peygamber Efendimizin sünneti. Tabii epey korktum ortaya da bu komik görüntüler çıktı. Ben nevralji ve migrene deva olsun diye yaptırdım inşallah şifa yüce Allah'tan"

'Yerli Adriana Lima' olarak anılan Umut Akyürek güzelleşmek uğruna yüzüne sülük yapıştırdı - Resim : 2

 

'Yerli Adriana Lima' olarak anılan Umut Akyürek güzelleşmek uğruna yüzüne sülük yapıştırdı ile ilgili etiketler Adriana Lima Sosyal Medya umut akyürek yerli adriana lima sülük tedavisi hacamat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.