Yeraltı dünyasının ünlü ismi Kürşat Yılmaz tahliye oldu!

Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevinde yatan Yakup Kürşat Yılmaz, 16 yıl sonra tahliye oldu. Yılmaz'ın 30 Mart Cumartesi günü gündüz tahliye olması bekleniyordu ancak güvenlik önlemleri sebebiyle gece saat 03:00 civarında serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Yeraltı dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Alaattin Çakıcı'nın cezaevinden çıkmasından sonra, Yakup Kürşat Yılmaz'ın da dün gece tahliye olduğu öğrenildi.

YILMAZ, 16 YILDAN BERİ CEZAEVİNDE YATIYORDU!

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevinde yatan Yakup Kürşat Yılmaz, 16 yıl sonra tahliye oldu. Yılmaz'ın 30 Mart Cumartesi günü tahliye olması bekleniyordu. Ancak yoğunluk olmasından endişe edilerek güvenlik önlemleri sebebiyle gece saat 03:00 civarında serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Kürşat Yılmaz tahliye oldu!

BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN KARŞILANACAKTI!

FETÖ tarafından kurulan kumpasla cezaevine konulduğu öne sürülen Yakup Kürşat Yılmaz’ı karşılamak için, başta Giresun olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından pek çok kişinin cezaevinin önüne gelmesi bekleniyordu.

Henüz bilinmeyen bir yerde yakınları ile dinlenmeye çekildiği belirtilen Yakup Kürşat Yılmaz'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Kürşat Yılmaz tahliye oldu! ile ilgili etiketler tahliye Alaattin Çakıcı kürşat yılmaz yeraltı dünyası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.