Yer Bilimci Naci Görür, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın büyük yalanlarına nasıl alet oldu!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın bir televizyon kanalında sarf ettiği yalanlara alet oldu. "2013’ten beri kentsel dönüşüm yapalım diyorum, 9 yıldır CHP’de belediye başkanlığı yapıyorum bana bir çivi bile çaktırmadılar" diyen Savaş, 2019 seçimleri adaylık sürecinde kentsel dönüşüm karşıtı miting bile düzenlemişti.

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından Halk TV'ye çıkan Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yalanlarına alet oldu. 

Kentsel Dönüşüm’e karşı çıkan ve bunun için miting dahi düzenleyen Savaş için Görür, "Lütfü Savaş Hatay’da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı…" dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜME KARŞI MİTİNG DÜZENLEMİŞTİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 2019 seçimlerindeki adaylık sürecinde deprem sonrası binaların yıkıldığı Emek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm karşıtı miting düzenlediği ortaya çıkmıştı. 

Kentsel dönüşüm için vatandaşı bilinçlendirmek yerine siyasi emelleri uğruna dönüşüm projelerine karşı çıkan CHP'li Lütfü Savaş, depremde yerle bir olan Rönesans rezidansın müteahhidine de övgüler dizmiş. 

Yer Bilimci Naci Görür, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın büyük yalanlarına nasıl alet oldu!

YERLE BİR OLAN REZİDANSIN MÜTEAHHİTİNE ÖVGÜ

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremde yerle bir olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi, Mehmet Yaşar Coşkun için, "Orası eski mimarlar odası başkanımızın yapmış olduğu bir bina. Bu arkadaşımız gerçekten idealist bir insan. Bunu büyük ihtimal şartlarına uygun yapmıştır, deprem yönetmeliğine göre yapmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Yer Bilimci Naci Görür, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın büyük yalanlarına nasıl alet oldu! - Resim : 2

 

 

Yer Bilimci Naci Görür, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın büyük yalanlarına nasıl alet oldu! ile ilgili etiketler Naci Görür Lütfü Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.