Yer: Adana... Ceza yemek için çıktı, makbuzunu alıp gitti

Adana'da sokağa çıkma yasağına uymayan 19 yaşındaki gence polis ekipleri tarafından idari para cezası kesildi. Sokağa çıkma nedenini 'Ceza yemek' olarak açıklayan genç, kesilen ceza sonrası gülümseyip olay yerinden ayrıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü yeni tip koronavirüs nedeniyle cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi üzerine birçok yerde uygulama noktası oluşturdu.

Emirhan D. (19) isimli bir kişi, polisin Alparslan Türkeş Bulvarında kurduğu uygulama noktasından yaya olarak geçmek istedi.

"CEZA YEMEK İÇİN ÇIKTIM

Hafta içinde de sokağa çıkması kısıtlı olan gence polis 789 lira idari para cezası yazdı. Emirhan D.'nin, sokağa ceza yemek için çıktığını söyleyip gülmesi dikkat çekti.

Yer: Adana... Ceza yemek için çıktı, makbuzunu alıp gitti

GÜLEREK OLAY YERİNDEN AYRILDI

Polis makbuzu da eline vererek eve gitmesi konusunda genci uyardı. Emirhan D.'nin ceza yemesine rağmen gülmesi herkesi hayrete düşürdü.

Yer: Adana... Ceza yemek için çıktı, makbuzunu alıp gitti ile ilgili etiketler Adana polis Ceza Koronavirüs Korona Genç makbuz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.