Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Son dakika haberi: Olay, Yenilik Partisi'nin Çankaya ilçesindeki genel merkezinde meydana geldi. Yenilik Partisi Genel Başkanı, 26'ncı ve 27'nci dönem Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı. Yılmaz, kalçasından yaralanırken, saldırgan ise kaçtı. Partililerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Öztürk Yılmaz, daha sonra ambulansla özel hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

PARTİDEN İLK AÇIKLAMA

Yenilik Partisi'nden yapılan açıklamada, "13'üncü Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı" denildi.

Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı

SALDIRGAN 35 YAŞLARINDA

35 yaşlarındaki bir kişi saldırı gerçekleştirdi. Ofiste bulunan kişiler saldırgana müdahal etti. Yılmaz'ın şu an için sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Tedavi hastanede devam ediyor.

Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı - Resim : 2

Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.