Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Elif Erbakan mı? Kasım Gülpınar yanıtladı...

31 Mart yerel seçimler için İstanbul'da adayların yarışı devam ediyor. Sosyal medyaya sızan kulis bilgisine göre Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı Elif Erbakan olacak iddiaları konuşuldu. Elif Erbakan iddiaları Kasım Gülpınar'a soruldu. İşte detaylar...

Yerel seçime sayılı günler kala İstanbul adaylarında yarış devam ediyor. İstanbul'da AK Parti ve Cumhur ittifakının adayı Murat Kurum olurken CHP'de aday Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'de aday Buğra Kavuncu, Zafer Partisi'nde İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu, DEM'in adayı ise Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olarak açıklanmıştı. Yeniden Refah Partisi seçime tek başlarına gireceklerini açıklamış ve adayları merak konusu olmuştu.

İSTANBUL ADAYI ELİF ERBAKAN İDDİALARI 

Kulis bilgilerine göre Yeniden Refah Partisi Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısında İBB adayı olarak Necmettin Erbakan'ın kızı ve Fatih Erbakan'ın ablası Elif Erbakan'ı göstereceği iddiaları gündeme geldi.

KASIM GÜLPINAR CANLI YAYINDA YANITLADI

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kasım Gülpınar'a katıldığı canlı yayında İBB adayı hakkında çıkan haberler soruldu. Gülpınar konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: 

"Hayır yoğun seçim çalışmamız var sizin aracılığınızla duydum bu konuyu. Genel merkezdeki yetkili kurmaylar daha iyi bilirler."

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Elif Erbakan mı? Kasım Gülpınar yanıtladı... ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.