Yeniden Refah Partili Muhammed Fetih Müjdeci Nazlıaka'ya suç duyurusunda bulunacak

CHP'de Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Aylin Nazlıaka, ayağının tozuyla skandal bir açıklamaya imza atmıştı. Nazlıaka'nın "İstanbul Sözleşmesine karşı çıkanlar tacizci ve tecavüzcülerdir" sözlerine Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Muhammed Fetih Müjdeci suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Edinilen son dakika bilgisine göre; Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, CHP'li Aylin Nazlıaka hakkında basın yapıp ve suç duyurusunda bulunacağını resmî twitter hesabı üzerinden açıkladı.

Müjdeci, Nazlıaka'nın açıklamasının gayri ahlaki olduğunu belirterek, "CHP’li Aylin Nazlıaka’nın “İstanbul Sözleşmesine karşı çıkanlar tacizci ve tecavüzcülerdir” diyerek terbiye ve edep sınırlarını hiçe sayan küstah açıklaması sebebiyle Çankırı Adliyesi önünde bugün saat 15.00’da basın açıklaması ve suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partili Muhammed Fetih Müjdeci Nazlıaka'ya suç duyurusunda bulunacak

Yeniden Refah Partili Muhammed Fetih Müjdeci Nazlıaka'ya suç duyurusunda bulunacak ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi Nazlıaka
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.